SERVICII PERSOANE FIZICE

Prin servicii de transport şi relocare impecabile, Cargoman, agil din fire, va reuşi să-ţi mute întregul cămin sau să-ți transporte bunurile fără stres, indiferent dacă destinația finală este un alt oraș sau vis-a-vis.

icon-01
Mutare şi transport mobilă

Cargoman îți vine în ajutor și prin experiența sa în transportul și manipularea diverselor tipuri de mobilier masiv, a mobilei ansamblabile sau a altor categorii de obiecte voluminoase sau grele din propria locuință.

Citește mai mult
icon-02
Mutări complete de locuinţe

Cargoman îți pune la dispoziție expertiza sa în mutarea și relocarea locuințelor de diverse tipuri, de la garsoniere, apartamente, case sau vile, pentru a finaliza acest proces rapid și fără obstacole.

Citește mai mult
icon-07
Depozitare obiecte

Piesele de mobilier sunt în siguranță în depozitul Cargoman, un spaţiu special amenajat, cu acces restricţionat, salubru şi ermetic înschis pentru a-ţi depozita mobila.

Citește mai mult
icon-06
Debarasarea bunurilor

În momentul în care vei găsi obiecte vechi de mobilier care nu-ţi mai folosesc, sunt deteriorate sau nu se mai potrivesc cu designul căminului tău, Cargoman te poate ajuta să te debarasasezi de ele.

Citește mai mult