DESPRE CARGOMAN

Cargoman este liderul mutărilor şi relocărilor locale şi regionale, care, prin profesionalismul şi vasta sa experienţă, reuşeşte, încă din anul 2014, să îndeplinească dorinţele de relocare atât a persoanelor fizice, cât şi a celor juridice. Iar, portofoliul Cargoman, bogat în clienţi mulţumiţi, dovedeşte acest lucru.

MAI MULTE DESPRE NOI

Cargoman te va ajuta din diverse ipostaze, de şofer, tâmplar, manipulant, persoană dibace în împachetarea şi organizarea obiectelor şi cărţilor, toate acestea cu experienţă pentru a-ţi asigura un transport de calitate, bine organizat. Cargoman pune pe primul loc respectarea standardelor de siguranţă şi salubritatea,
de aceea maşinile sunt în permanenţă curate şi special echipate pentru a transporta chiar şi obiectele pretenţioase de mobilă. Super-eroul relocărilor evită transportarea materialelor de construcţii, produse agricole sau alte mărfuri care pot deteriora sau pot lăsa mirosuri sau urme persistente de murdărie în maşini.
Mai mult, pentru a păstra integritatea obiectelor supuse relocării, flota Cargoman este dotată cu paturi pentru protejare, folie strech, folie cu bule, foaie de carton, chingi de ancorare şi fixare, chingi de transport şi ridicare, chingi pentru deplasare obiecte, cărucioare pentru transport, transpalet, lize sau lift pentru ridicare mărfuri.

DE CE CARGOMAN?

Deoarece este Super-Eroul mutărilor care sare în ajutorul persoanelor fizice şi juridice prin:

icon-18
ESTIMARE ŞI EVALUARE GRATUITĂ

Expertul nostru în logistică va realiza o estimare gratuită, iar, mai apoi, vă asigurăm consultanţă şi asistenţă pe toată durata operaţiunii.

icon-19
SERVICII COMPLETE

Oferim întreaga gamă de servicii conexe mutărilor profesioniste - împachetare, transport, despachetare, montaj, depozitare, etc.

icon-20
LOGISTICĂ MODERNĂ

Cargoman, experţii mutărilor profesioniste, utilizează sisteme şi echipamente speciale pentru relocări şi o flotă auto modernă şi diversificată.

icon-21
SIGURANŢA BUNURILOR

Bunurile relocate vor fi protejate pe parcursul transportului şi garantăm integritatea lor prin poliţa de asigurare ce acoperă suma de 40 000 euro/ eveniment.

icon-22
SUPER-EROI CU EXPERIENŢĂ

Mutările şi relocările vor fi realizate cu ajutorul unor echipe de lucru cu ani de experienţă în mutări profesioniste.

icon-27
TRANSPARENŢĂ TOTALĂ

Oferim un raport calitate-preţ corect, şi nu veţi avea supriza unor adaosuri inutile pe parcurs, lucrând transparent din primul moment.

icon-28
MATERIALE DE ÎMPACHETAT GRATUITE

Furnizăm gratuit materialele necesare împachetării, cu posibilitatea de returnare a cutiilor în maxim 3 zile de la data relocării.

ECHIPA CARGOMAN

Cargoman are parte şi de ajutoare competente şi de încredere, de la şoferi până la manipulatori, care fac posibile mutările fără stres.

Fă parte din echipa noastră

DESPRE CARGOMAN DIRECT DE LA CLIENŢI

CERE O EVALUARE GRATUITĂ

Ai nevoie de ajutor pentru relocare? Pentru a ne asigura că vei avea parte de o mutare lipsită de stres în totalitate, Cargoman are nevoie să cunoască câteva detalii cu privire la volumul bunurilor relocate. Astfel, va putea realiza o estimare gratuită cât mai exactă.

Cargoman, ajută-mă!