Persoane fizice

7 motive pentru care profesioniștii în mutări sunt ceea ce ai nevoie

11-04-2017

Relocarea nu este întotdeauna atât de ușoară pe cât ai considera-o. Îți vine sau nu să crezi, dar există numeroase aspecte pe care le poți pierde din vedere în febra mutării, aspecte care pot conduce la consecințe neplăcute.

Atunci când nu te simți bine, programezi o vizită la medic. Când mașina ta trebuie reparată, o duci în service. Când îți muți locuința este indicat să contactezi profesioniștii în mutări deoarece angajarea lor se poate concretiza într-o experiență relaxantă și lipsită de stres. Iată, câteva motive specifice pentru care ai face această alegere.

1. Planificare fără stres

Planificarea întregii mutări poate fi de-a dreptul copleșitoare. Toate acele cutii, canapeaua aceea gigantică sau toate bibelourile mamei. Care e cel mai scurt drum? Cum încarc bunurile în camion? Dar, stai! De unde fac rost de un camion?

O echipă profesionistă de mutări se poate ocupa de aceste obstacole și multe altele care pot apărea pe parcurs, oferindu-ți siguranța că fiecare obiect va fi la locul lui, în stare impecabilă. 

Știind că o echipă de profesioniști se ocupă de identificarea celei mai bune rute și îți păstrează bunurile în siguranță, îți va elibera mintea de stresul mutării.

2. Siguranță

Să recunoaștem: dacă apelezi la un prieten să te ajute să te muți, cel mai probabil TV-ul sau canapeaua vor avea de suferit. Și, ar fi cam ciudat să ceri daune ulterioare. Așa că, dacă ții la prieteniile tale, mai bine apelează la o echipă profesionistă de mutări deoarece sunt instruiți în cele mai eficiente tehnici de relocare și utilizează materialele necesare mutării. Mai mult, compania se face responsabilă și de sosirea în siguranță a bunurilor.

Așadar, o companie de relocare poate fi de cele mai multe ori o opțiune de încredere, comparativ cu familia și prietenii. În absența acesteia, va trebui să te ocupi singur de toate etapele implicate, iar asta aduce cu sine mai multe bătăi de cap.

3. Rapiditate și eficiență

Profesioniștii mutărilor îți pot oferi o dată și un timp prestabilit în care bunurile vor ajunge la destinație. Mai mult, îți pot strecura canapeaua pe casa scării mult mai rapid decât dacă ai face-o tu. Sunt atât de îndemânatici încât pot manipula grupuri de obiecte, precum piese de mobilă sau cutii, iar transferul locuință-camion-noua destinație se face rapid.

Imaginează-ți încărcarea unui camion cu obiectele destinate mutării ca un joc de Tetrix real. Dacă pe ecran e simplu să identifici cărămizile care se potrivesc, găsirea ordinii potrivite pentru încărcarea și descărcarea rapidă poate fi o sarcină destul de dificilă, dacă nu chiar imposibilă.

4. Obiectele grele sunt acum doar un vis urât

Relocarea este în sine un proces ce implică forță. Vei ridica, organiza și căra obiecte grele pentru ore bune. Nu oricine este echipat pentru a duce această sarcină la capăt, fără să se rănească sau fără să deterioreze bunurile. Fără un antrenament riguros, ridicarea obiectelor grele poate duce la dureri de spate sau alte probleme fizice. Dar, le poți evita dacă apelezi la profesioniștii mutărilor.

5. Inventariere profesională

Inventarierea fiecărei cutii, a fiecărei cărți din bibliotecă în ordine alfabetică, a fiecărui element de îmbinare a mobilei și a tuturor suvenirurilor de pe birou poate fi o sarcină cât se poate de solicitantă. Profesioniștii mutărilor sunt atât de organizați încât reușesc să inventarieze fiecare obiect astfel încât să îl poată plasa rapid, la destinație, exact în locul rezervat.

6. Echipe cu experiență

Experiența este un factor esențial în realizarea unei mutări eficiente. Un profesionist al mutărilor se bucură de instruirea prealabilă ce îl pregătește pentru cele mai fragile situații. El prevede posibilele probleme și alege cea mai bună soluție pentru a le evita. 

De asemenea, toate uneltele necesare mutării sunt la îndemâna sa. De la cutii, la folii cu bule sau chingi, este pregătit pentru o mutare fără stres, fiecare obiect fiind împachetat cu grijă, în timp ce mobila este securizată pentru a nu suferi stricăciuni.

7. Fără alte bătăi de cap

Să presupunem că îți este mai comod să apelezi la prieteni sau familie când vrei să te muți, Dar, să fie, oare, atât de simplu? Sună-i pe fiecare în parte, află-i agenda și disponibilitatea, gândește-te dacă manipularea obiectelor i-ar provoca probleme de sănătate, elimină persoanele neîdemânatice din plan, etc.  Când depinzi de prieteni sau familie trebuie să ții cont de toate aceste aspecte și trebuie să ai în vedere și posibilitate că pot amâna în ultimul moment, iar tu te vei bucura de noua locație mult mai târziu.

Dacă vei apela la o echipă de profesioniști, nu vei avea aceste bătăi de cap. Vei fi sigur că echipa și camionul vor sosi la timp și te vor muta în noua locuință în timp util. Până la urmă, scopul principal al companiilor de relocare este de a-ți oferi o mutare fără stres. Vor să îți ia de pe cap orice obstacol, de la împachetare, la încărcare/descărcare sau plasarea obiectelor în noua destinație. Cu alte cuvinte, vor ca tu să aștepți cu nerăbdare ziua mutării și să te bucuri de tot ceea ce îi urmează.

 

Deși poate fi ispititor să apelezi la prieteni și familie pentru următoarea mutare, angajarea unei echipe de profesioniști în mutări reprezintă calea sigură de a scăpa de stres. Ei știu cum să facă față situațiilor neplanificate și au experiența necesară pentru a duce sarcina până la capăt, în mod eficient

Alte articole

CERE O EVALUARE GRATUITA

Ai nevoie de ajutor pentru relocare? Pentru a ne asigura că vei avea parte de o mutare lipsită în totalitate de stres, Cargoman are nevoie să cunoască câteva detalii cu privire la volumul bunurilor relocate. Astfel, va putea realiza o estimare gratuită cât mai exactă.

Cargoman, ajută-mă!